Det er mange leiligheter i våre blokker. Dette medfører selvfølgelig litt støy når oppussing foregår. Men så lenge man tar hensyn til hverandre, vil man alltid overleve litt bråk på formiddagen/ettermiddagen.

Her i sameiet har vi samlet noen tips og retningslinjer for at oppussingen skal gå smertefritt for deg og dine naboer.

  • Etter kl. 2000 trenger mange barn å sove. Hamring, banking og boring skal man da vente med til neste dag.
  • Vi er veldig glad i å hvile. Derfor er søndagen som alltid en rolig dag.
  • Om du skal pusse opp, kan du godt henge opp en lapp til naboene dine i gangen.
  • Vi har ikke noe imot at noen pusser opp på lørdager. Men hvorfor ikke planlegge, slik at «lett» arbeid kan gjøres denne dagen.

Oppussing av bad og kjøkken

Om vannet må hovedvannkran må slås av for en periode, er det visse ting som må skje for at dette skal gå iorden. Vi må tenke på at vi er mange personer som er koblet til samme vannkran.

  • Avtale for å skru av hovedkran kan gjøres mandag til torsdag fra kl. 0900 – 1400
  • Dette må avtales med vaktmester på forhånd i samarbeid med rørlegger. Vaktmester bestemmer når dette er mulig, ut fra forespørsler.
  • Varsel henges opp fra rørlegger både ved postkasser i Vebekkveien og Dønskitoppen i aktuell blokk.

Hvorfor ikke fredager? Om noe uforutsett skulle skje, er det viktig å ha så mye tid som mulig før vi går inn i helgen. Derfor ønsker vi ikke kan store arbeidsoppgaver som innebærer at vannet stenges, gjøres på fredager.

Maling av veranda?

Ønsker du maling til veranda, tar du kontakt med vaktmester på dette skjemaet. Vaktmester har tilgjengelig den fargen som skal brukes på alle verandaer.

Avfall etter oppussing

Avfall etter oppussing skal ikke kastes i våre avfallsbeholdere. Dette er IKKE restavfall. Vi anbefaler at dette transporteres til Isi Avfallsanlegg for egen regning. Er du usikker, ta kontakt med vaktmester på forhånd.