Her vil du finne generell informasjon som vi er opptatt av i sameiet. Dette er retningslinjer som vi anbefaler at alle følger, slik at vi sammen kan ha det hyggelig.

– Ytterdørene skal til enhver tid holdes låst.

– Er søppelkassen full? Vi har flere. Vi setter pris på om du går de meterne til neste søppelkasse.

– Røyker du? Mange barn leker på området vårt. Så har du mulighet, så setter vi pris på om sneipene kastes der hvor det er passelig.

– Parkering: Vi er glade for å kunne tilby parkering både til gjester og beboere. Men husk å beholde skiltene på. Tas de av, blir den tauet bort.

– Scooter: Vi har noen få scooterparkeringer både oppe og nede. Vi setter pris på om scooter kun plasseres på merkede plasser.

– Dugnad: Vi må all bidra til å holde området vårt iorden. Hvert år har vi en dugnad for å styrke samholdet og vedlikeholde området vårt. Vi håper så mange som mulig er med hvert år.

– Brannalarm: Sett deg inn i hvordan systemet fungerer. Lær også barna hvordan dette virker. Husk at du får ett varsel før brannalarmen går, om det er du som lager mat med mye os. Luft godt for å eventuelt forhindre det. Og dekk den aldri til eller fjern den.