Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen til alle beboere og gjester her i Dønski Boligsameie. 

Det er helt klart en annerledes dag pga Covid-19. Vanligvis bruker man samles på enten Levre eller Evje skole for å feire dagen med elever. Eller man møter opp på Dønski Omsorgsbolig for å få med seg Evje skoles musikkorps. 

På grunn av restriksjoner, så kunne ikke dette arrangeres i år. Da var det veldig gledelig at Levre skoles musikkorps tok turen til Vebekkveien og spilte litt for oss, slik at man fikk litt stemning allikevel. 

Vi oppfordrer alle beboere til å flagge denne dagen, da det er vakkert å se alle flagg som svaier fra balkongene. 

 

Har du noen fine bilder fra når korpset var på besøk hos oss? Send din inn til oss på d.boligsameie@gmail.com 

Gratulerer med dagen alle sammen!